DH is lid van een wijnproevers groep, iedere maand komen ze bij elkaar om te proeven. Elke proeverij heeft zijn eigen thema. Afgelopen week hebben wij de avond georganiseerd met als thema wijn/spijs. Het was zo lekker om een dagje niet te werken en gewoon een hele dag in de keuken door te brengen. Eindelijk een fijne keuken om in te werken:) Ik heb wat foto's gemaakt zodat jullie honger krijgen :)
Gazpacho
Tomatoes with basil, persil and goatcheese
Tomatoes with basil, persil and goatcheese
Tomaten met basilicum, peterselie en geitenkaas
Asperagus, smoked salmon and hollandaise sauce of which I forgot to take a pic
Asperagus, smoked salmon and hollandaise sauce of which I forgot to take a pic
Groene aspergus, gerookte zalm en hollandaise saus wwar ik van vergeten ben om een foto te maken
Fig with goat cheese and almond
Vijg met geitenkaas en amandel
Garlic soup with snails
Garlic soup with snails
Knoflooksoep met slakjes
Stew from cow cabbage with baconBoerenkoolstamp met spek
Lamstournedos met salie chips
As desert I made home made chocolate mousse and that course was already eaten when I thought of making a pic :)This morning there was a suprise for me and DH, from the wine tasting group
Als desert had ik zelfgemaakte chocolademousse en die was al op voor ik eraan dacht om een foto te nemen :)Vanochtend was er een verassing voor mij en DH van de wijnproevers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten