dinsdag 22 december 2009

Another one

I told you yesterday that I'm hooked on little shawls, well here's another. I had some yarn over from Peace, Lace and Love, and it keeped staring at me, screaming to be used :)
I didn't had much so I thought I'd use it as a scarflette. I'm working on more little things you can easily make as a gift, cause they are fast to make......Do I hear there a Gift Collection coming...?
Well perhaps I'm going to do that in the future, but for now I'm releasing them when I'm ready.
I was thinking of calling it Wave...doh. But that's the best I can do right now, if you have any suggestions, please let me know. Free copy of the pattern for whomever's name I'll use :)


Ik vertelde gisteren al dat ik verslaafd ben aan het maken van die kleine sjaaltjes. Ik had nog wat garen over van Peace, Lace and Love, dat bleef maar naar me staren, schreeuwend om gebruikt te worden :) Ik had niet zoveel dus bedacht ik me dat ik er wel een scarflette van kon maken. Ik ben meer dingen aan het maken die je makkelijk als geschenk kunt maken omdat het niet zoveel tijd kost om ze te maken......Hoor ik daar een Gift Collection in de maak...? Nou misschien op een later tijdstip maar voorlopig publiceer ik ze zodra ze klaar zijn. Ik dacht eraan om deze Wave te noemen...doh ja ik weet het, maar op dit moment is dit de beste naam wat ik ervoor kan verzinnen, als jullie een betere suggestie hebben, laat het me dan weten. Degene die met de definitieve naam op de proppen komt krijgt een gratis exeplaar van het patroon :)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Waflette. Samentrekking van Scarflette en Wave. Meer inspiratie heb ik momenteel niet. Sorry!! Wel een superleuk ding trouwens. Ik ben ook gek op sjaals. Denk dat ik er inmiddels minimaal zo'n 40 heb en er ligt wol voor nog meer!

Groetjes,
Mirjam

Anoniem zei

slow river, want van bovenaf lijkt het net een landschap.gr. van mieke

Mirjam zei

Heb je al een naam gevonden? Persoonlijk vindt ik Slow river wel erg mooi! Goed gevonden van Mieke.